Program Details

 • Cookie Time

  PPS (Sale): 45d 0h
  PPL (Lead): 45d 0h

 • Optimized for Mobile

  Yes

Summary

Happy Socks wil de wereld met gekleurde sokken "Happy" maken. Met een wereldwijd distributienetwerk, meerdere sites en winkels is Happy Socks een zeer sterk merk. De sokken zijn betaalbaar, van hoge kwaliteit en worden in grote aantallen verkocht.

Payments

Cookie Length

30 Days

Links

Happy Socks NL Description

Happy Socks

Bedrijfsbeschrijving

Ons verhaal:

Het brengen van geluk en kwaliteit naar alle uithoeken van de wereld. Het begon allemaal in 2008, onder de bewolkte aprilhemel van alweer een verlate Zweedse lente. Twee vrienden hadden een visie: een visie om geluk te verspreiden door  een dagelijks noodzakelijk voorwerp te veranderen in een kleurrijk ontwerp met een hoge standaard van ultieme kwaliteit, vakmanschap en creativiteit. Het is een concept dat tot perfectie is gebracht door de groep bedenkers van Happy Socks.

Ons succes:

Happy Socks in een onmiddellijk succes geworden in verschillende landen in alle werelddelen. We zijn verkrijgbaar in meer dan 6000 topmodieuze kledingboektieks in meer dan 70 landen. Bovendien worden we verkocht in de meest gerenommeerde warenhuizen ter wereld. Enkele van onze huidige detailhandelaren zijn: Opening Ceremony, Galeries Lafayette, Selfridges, Lane Crawford, Isetan, Kitson LA en Colette.

Doelmarkt:

Happy Socks worden door praktisch iedereen gedragen –  hippies, zakenmensen, kinderen, grootouders...noem maar op. Happy Socks is voor mensen die van kleur houden. Happy Socks zullen er altijd zijn, voor iedereen die kleur wil geven aan een dagelijks noodzakelijk voorwerp.

Onze Collectie:

Onze collectie sokken bestaat uit een bijna eindeloze verscheidenheid modellen en ontwerpen die een breed gamma van kleurencombinaties, materialen en textuur vertegenwoordigen. Eenvoudig gezegd: een paar hoogwaardige sokken voor elke gelegenheid, denkrichting en stijl. In 2014 heeft Happy Socks de collectie uitgebreid tot ondergoed en private label-verkoop.

Onze partners:

Onze partners: Partners maken een belangrijk onderdeel uit van Happy Socks. We willen samenwerken met de beste, meest creatieve ontwerpers en bedrijven. Om er een paar te noemen: Happy Socks x Snoop Dogg, Happy Socks x WESC – Happy Campers, Paris Saint-Germain van Happy Socks, Happy Socks Customized Rolex, Keds, Opening Ceremony, Adidas – Matchplay X Viktor Tell.

Programma-introductie & -omschrijving

 

Ons partnerprogramma toont hoge succespercentages en concurrerende commissies. Bij Happy Socks bieden we onze uitgevers het volgende:

 

 • Concurrerende commissiepercentages van 10-15%
 • Verdien 45 dagen; telkens als door u doorverwezen klanten in die periode onze website bezoeken om een aankoop te doen, ontvangt u commissie
 • Beloningen voor mensen met hoge prestaties
 • Toegewijde personele ondersteuning en service
 • Nieuwe geweldige aanbiedingen en specifieke landingspagina’s voor elke aanbieding elke maand
 • Gratis verzending van alle bestellingen van meer dan 30 EURO
 • Gratis aanmelding!